Варіанти розвантажувальних днів

Кожен з нас міг хоча б один раз чути про розвантажувальних дні. Їх корисно проводити, але важливо знати, як саме це робити правильно, щоб не завдати шкоди своєму організму. Зазвичай під розвантажувальними днями розуміють не тільки оптимальний спосіб для схуднення, але і відмінний варіант очищення від шлаків організму.

Варіанти розвантажувальних днів прекрасно підходять для тих людей, які хочуть провести очистку шлунково-кишкового тракту, знизити надмірну вагу або дати своєму організму відпочити. Такий день можна зробити дуже швидко і при цьому навіть не докладати особливих зусиль. Навіть вагітним жінкам дозволяється вдаватися до розвантажувальним дням, якщо їх лікуючий лікар схвалює це. Звичайно, без консультації фахівця не рекомендується робити це.

Що стосується часу проведення розвантажувальних днів, то є кілька варіантів. Найбільш оптимальним є проведення таких днів один раз на тиждень. Можна також робити це кілька разів на тиждень (2-3 рази). А ще розвантажувальний день можна влаштувати і після святкового застілля. Неважливо, який з варіантів буде обраний, найголовніше, що очищення організму повинна проводитися з радістю і розумінням того, що це дуже корисно. А якщо відразу буде видно результат, схуднення на обличчі, тоді і сумніватися не доводитися, що розвантажувальний день дуже ефективний.

Але не забувайте, що до цього потрібно підходити серйозно. Такі дні потрібно проводити тільки тоді, коли людина цього насправді хоче. Не потрібно змушувати себе це робити. Буде добре, якщо в обраний день вийде залишитися вдома, і нікуди не потрібно буде йти. Людина повинна постаратися не навантажувати себе фізичною працею, крім, напевно, як сходити в сауну і поплавати в басейні. У розвантажувальний день потрібно обов'язково пити не менше 2 л води, вона допоможе притупити голод.

Є кілька прикладів розвантажувальних днів. Кожен може вибрати на свій смак. Наприклад, можна влаштувати сирний розвантажувальний день. Для цього буде потрібно шіссот грамів знежиреного сиру, сто грамів нежирної сметани, дві чашки зеленого чаю без цукру. Ці продукти ділять на 5 частин і їдять цілий день. Протягом дня можна їсти тільки ці продукти, нічого іншого не можна. Можна тільки пити воду в необмеженій кількості.

Можна спробувати і яблучний розвантажувальний день. При цьому потрібно близько двох кілограмів яблук. При цьому яблука вживайте в сирому вигляді разом з шкіркою. Допускається в цей день також свіжовидавлений яблучний сік, але без цукру. Також на розвантажувальні дні для схуднення використовують кефір. З кефіром розвантажувальний день виходить жорстким, так як можна вжити лише до двох літрів кисляку, біфідокефіра або кефіру. При цьому бажано також пити воду.


Можна і за допомогою огірків влаштувати розвантажувальний день. На це йде до двох кілограмів свіжих огірків. В цей день прийом їжі має відбуватися не менше 4 разів. Огірки при цьому їдять без хліба і солі.

Загалом, варіантів розвантажувальних днів існує дуже багато. Потрібно тільки уважно їх вивчити і вибрати той, який легше буде витримати.