Як правильно і швидко схуднути

А особливо швидко і якісно - це питання, яке досить часто хвилює представниць прекрасного полу. Особливо хвилює питання: чому одним представницям слабкої статі можна вживати необмежену кількість всіляких ласощів, тортики, пиріжки, тістечка, булочки, шоколад і цукерки, а іншим це категорично протипоказано? Чому на одних - це райська насолода ні як не відображається, а на інших, навіть листочок зеленого салату, відразу ж виявляється в зайвих грамах? Так, життя не завжди буває справедливим. І багато чого залежить від біотипів особистості. Давайте розглянемо проблему з іншого боку.


Що слід знати тим, хто хоче швидко схуднути?

Перш ніж підбирати для себе ту або іншу дієту для швидкого схуднення, потрібно уважно і глибоко розібратися з тим, які результати можуть проявитися внаслідок того, що ви будете дотримуватися цього раціону.

Перший і найефективніший спосіб схуднення на кілька кілограм - повне голодування. Що це означає? А то і значить що абсолютно повне, отже, нічого не брати в рот, крім води. Та й воду доведеться пити не всяку. При голодуванні для схуднення вода повинна бути чиста, не газована, з класичним набором мікроелементів, необхідних для організму. Значить воду при такому раціоні, вірніше, при його повній відсутності, треба пити тільки мінеральну.

Чи потрібно довго голодувати, щоб швидко схуднути?

Далеко не кожна жінка чи дівчина може піддавати свій улюблений організм такому стресу, як голодування, тим більше повне. Причини на це різні, в основному через якихось захворювань, голодування буває просто протипоказана. Та й чесно зізнатися, це далеко не всім потрібно. Чому ж, має право запитати кожна з вас. А тому, що голодування, це теж процес, який має свої правила і закони. І, як відомо, незнання цих законів не звільняє нікого від відповідальності, вірніше, від негативних наслідків, які можуть бути, якщо не дотримуватися цих правил. Порушення обміну речовин, усілякі захворювання шлунково-кишкового тракту - ось, що відноситься до сумних підсумками неправильного голодування. Тому, по-перше, перш ніж зважитися на голодування, необхідно отримати консультацію лікаря - спеціаліста.

Кілька важливих секретів, як схуднути швидко на 10 кілограмів



До вирішення питання швидкого схуднення на десять - дванадцять кілограм, потрібно підходити ретельно і добре продумано. Звичайно, в ідеалі, якщо у вас на ваше схуднення буде хоча б два - три місяці. Але, трапляється й так, що через десять днів вам просто конче потрібно виглядати надзвичайно і «поміститися» у вечірній або весільній сукні, а то і в купальник. І це, безумовно, поважні причини, які цілком виправдовують використання екстрених дієтичних способів схуднення.

Тепер давайте перейдемо безпосередньо, до самих способів швидкого та інтенсивного схуднення.

Кілька способів для швидкого схуднення

  1. Перший спосіб - знежирений. Тобто, з раціону харчування необхідно повністю виключити будь-який жир. Мінімум жиру, який ви можете вживати, це не більше двадцяти п'яти грамів на добу рослинного масла. Ця норма встановлена дієтологами. А оскільки, людському організму потрібно набагато більше отримувати вітаміну D на добу, то на такій дієті довго «сидіти» не можна, щоб не виснажити свій організм, і не піддавати його ризику захворювань від нестачі цього вітаміну.
  2. Другий спосіб швидкого схуднення - виключення з харчового раціону усіх шкідливих продуктів. Що включає в себе список цих продуктів? Чіпси, макарони, всі продукти пов'язані з фаст - фудом, солодкі газовані напої, у тому числі і кока - кола, будь-які види консервів, в тому числі і компоти, і соки в пакетах. Самі по собі ці продукти є шкідливими, а для тих, хто жадає схуднення - це просто неприпустимі в харчуванні компоненти.
  3. Третій спосіб швидкого схуднення - безвуглеводний. Під час цієї дієти необхідно скоротити споживання вуглеводів. При цьому, ваш організм втратить велику кількість води, що застоялася, що значно зменшить вагу тіла. Але, це буквально шокова терапія для організму, тому застосовувати її можна тільки в екстреному випадку, і не частіше, ніж один раз на рік.
  4. Безвуглеводний раціон може завдати шкоди здоров'ю вашому організму. Депресії, занепад сил, постійна сонливість - ось основні супутники такої дієти. А в гіршому випадку, ви можете придбати більш серйозні хвороби, які стануть хронічними. І позбутися від них буде дуже складно. А для економії сил і енергії, ваш організм взагалі може впасти в летаргічний сон. Щоб уникнути цього слід не виключати з раціону рис і вівсянку.    
  5. Наступний спосіб - фітнес. Для схуднення, звичайно ж, однієї дієти вкрай мало. Обов'язково потрібно при цьому займатися своєю грацією і пластикою. Інакше, ваша шкіра обвисне, а жирові відкладення нерівномірно будуть йти по тілу. Для додавання своїй фігурі стрункості і краси, фізичні навантаження, обов'язкова і неухильна умова. Кожен день приділяйте фізкультурі по півгодини вранці і ввечері. Інтенсивність і активність - ось що має проявлятися під час занять фізкультурою. Вечірні пробіжки і заняття в тренажерному залі - теж відмінний спосіб фітнес - тренувань. За двадцять хвилин на тренажерах, для зміцнення різних груп м'язів, а в загальній складності, година занять - це додасть вам не тільки гарну форму, але і значно підвищить настрій, і ризик депресії зменшиться до мінімуму.
    
Вода для схуднення

    Вода - це основна складова частина всього організму людини. Без води - смерть. Чим більше ви будете приймати всередину себе води, тим швидше й активніше буде робота ваших нирок, тим більша кількість гормонів будуть виробляти ваші наднирники. Відповідно цьому, швидше й активніше буде відбуватися стимуляція спалювання жирів в організмі. Так що головним вашим помічником при боротьбі із зайвою вагою буде вода, вода і ще раз вода.

Ось основні способи та секрети, які допоможуть вам скинути швидко і якісно кілька зайвих кілограм перед важливою життєвою подією чи відпусткою. Але, пам'ятайте, використання будь-якого з цих методів, з частотою більшою, ніж раз на рік, може привести вас до вельми сумних наслідків, і в черговий раз до прямо протилежного результату. Якщо організм недоотримав, він може уповільнити сам процес обміну речовин, це може призвести до значного зниження метаболізму жирів. І в даному випадку, навіть самі інтенсивні фізичні навантаження і тренування вам не допоможуть. У всьому повинна бути міра і обережність.

Худніть з користю для здоров'я, а не завдаєте шкоди своєму організму.

Комментариев нет:

Отправить комментарий