Основні рекомендації
Незалежно від того, на якій дієті ви зупините свій вибір, існує список продуктів, від яких вам в будь-якому випадку доведеться відмовитися. А все тому, що ці продукти негативно впливають на обмін речовин, а значить, вживаючи їх, ви автоматично провокуєте локальне накопичення жирів.Даний перелік мало кого здивує. Отже, прагнучи до стрункої талії, слід забути про:
- борошняне,
- солодке,
- жирне,
- смажене,
- надто солоне (в помірних кількостях сіль не зашкодить).
Ще один ключ до успіху в боротьбі за плоский живіт - часте пиття. Зверніть увагу на спеціальний коктейль «Sassy Water», розроблений американським дієтологом Синтією Сессе, яка не один рік займалася створенням збалансованої системи харчування для позбавлення від жирових «подушок» в зоні талії.
Рецепт коктейлю досить простий:
- 2 літри води;
- 1 чайна ложка натертого імбиру;
- 1 огірок без шкірки, нарізати тонкими скибочками;
- 1 лимон, нарізати часточками;
- 12 листочків м'яти.
Зразкове меню дієти для плоского живота
Перший день
- Сніданок: сто мілілітрів натурального йогурту та одне яблуко.
- Обід: 60 г відбивною з нежирної свинини з овочевим гарніром; 100 грамів салату з овочей.
Полудень: 150 мл овочевого супу. - Вечеря:двісті грамів відвареної нежирної риби; 150 г салату з капусти, огірків, петрушки з додаванням лимонного соку і рослинного масла; 1 груша.
Другий день
- Сніданок: 1 яйце некруто, 2 хліба.
- Обід: 150 г відвареної курячої грудки; 100 г салату з свіжих овочів, 1 апельсин.
- Полудень: 150 мл цибульного супу.
- Вечеря: 100 г салату з креветок і свіжих овочів.
Третій день
- Сніданок: сто мілілітрів натурального йогурту; 1 яблуко.
- Обід: 150 г запеченої у фользі риби; 150 г салату з свіжих овочів; 75 г відвареної квасолі.
- Полудень: 150 мл овочевого супу.
- Вечеря: два яєчних білки, один апельсин.
Четвертий день
- Сніданок: 200 мл кефіру; 2 хліба.
- Обід: 100 г відвареної курячої грудки; 150 г салату з свіжих овочів, 1 апельсин.
- Полудень: 150 мл свекольника.
- Вечеря: 2 запечених помідора, фаршированих шинкою; сто грамів овочевого салату; 1 яблуко.
П'ятий день
- Сніданок: сто мілілітрів натурального йогурту; 1 яблуко.
- Обід: 150 мл риби; 100 г салату із зелених овочів.
- Полудень: 1 шоколадний батончик.
- Вечеря: омлет з 3 яєць з помідорами; 100 грамів овочевого салату; 1 мандарин.
Шостий день
- Сніданок: 1 яйце круто; 2 хліба.
- Обід: 150 г відвареної курки, 100 г салату з свіжих овочів, 1 яблуко
- Полудень: 150 мл овочевого супу.
- Вечеря; 90 г біфштекса; 75 г відвареної квасолі; 1 мандарин.
Сьомий день
- Сніданок: сто мілілітрів натурального йогурту; 1 яблуко.
- Обід: 150 г риби, 100 грамів овочевого салату.
- Полудень: 150 мл цибульного супу.
- Вечеря: 1 середній кабачок, запечений з сиром; 100 грамів овочевого салату, 1 апельсин.
Комментариев нет:
Отправить комментарий